Vem är Mia?

Hej! Vad kul att just Du har hittat in till mitt krypin. Det här är mitt virtuella vardagsrum; vi har högt i tak (bildligt och bokstavligt) och en familjär atmosfär.

Vem är jag?

Jag är en 20-årig tjej, som ofta ser 10 år äldre ut än så och oftare betéer mig som betydligt äldre. Jag är tjejen som drivs av drömmar och visioner, som tror (för) gott om andra människor. Som älskar solnedgångar, Proscecco, katter, sköna träningskläder och kaffe. Likaså älskar jag kreativa och inspirerande människor, en av de främsta anledningarna till att jag sedan hösten 2016 studerar Grafisk Design & Kommunikation på Linköpings Universitet. Och en av de främsta anledningarna till att den här bloggen existerar.

Trots att jag älskar när det är full fart älskar jag ännu mer mitt lilla paradis på landet. Där bor jag med han med stort T, två katter och en kanin. Med skogen bakom huset och en stor trädgård där jag och mördarsniglarna utkämpat otaliga strider om jordgubbsplantor och smultron.

Jag drivs av frihet och älskar kontraster. Älskar att styrketräna hårt för att dagen efter stretcha på yogamattan. Älskar att bjuda in till härliga grillkvällar, för att kvällen efter ensam gå långa skogspromenader. Jag är en starkskör personlighet som är allt eller inget. Som uppfattas som galet disciplinerad men som lite för ofta stressar runt utan att veta med vad och varför.

Här får ni ta del av allt det. Välkomna!

0

Kommentera

Stäng meny