Veckans tips v.37 – LugnOchFin

Det bästa med internet och sociala medier måste vara all inspiration som sprids. Jag älskar härliga citat, vackra bilder och kloka ord. Därför tänker jag börja varje vecka med just Veckans tips. Lite länkkärlek helt enkelt. Ibland till bloggar, ibland artiklar. Ibland flera länkar, ibland en.

Den här veckan blir det ett gäng länkar till en och samma blogg, nämligen Lugn och fin, så jag för övrigt hittade till från BucketLife.

Jag har spenderat en hel del tid hos Lugn och fin senaste veckan och bland annat läst vad man ska göra om man hatar sitt jobb, att vara en multitalang eller det om att vara oanställningsbar . Det är så häftigt att gå in på okänd persons blogg och inse att personen är superlik en själv. Jag är precis lika oanställningsbar, starkskör och kreativ. Ibland är det skönt att inte vara ensam om det!

Så in och läs!

0

Kommentera

Stäng meny