Vi måste prata om frukost

Hörrni, vi måste snacka om en grej, en viktig grej. Om frukost. Inte om att du måste äta det så fort du kliver upp ur sängen, eller innan/efter din morgonpromenad. Vi måste bara snacka om hur gott det är. Och om hur mycket olika frukostar det finns. Därför kommer mina tre bästa tips här:

  1. Frukost kan ätas när som helst.
    Glöm frukost så snart du vaknar och lunch vid tolv. Frukost kan du äta precis när du vill. Gärna flera gånger om dagen. Orkar du inte laga middag? Ät sjukt mycket frukostmat istället.
  2. Frukost går att variera utan att det blir varken krångligt eller dyrt.
    Gröten kan smaksättas på oändligt många sätt, turkisk yoghurt, kvarg osv. kan smaksättas med tusen olika sorters granola. Gör fruktsallad, chiapudding, äggröra, ägg och bacon; bara fantasin sätter gränser!
  3. Ät alltid en lyxig helgfrukost.
    Till exempel något av nedanstående:

 

0

Kommentera

Stäng meny