En fotorunda i solskenet

Vilket väder vi har haft de senaste dagarna! Att spendera helgen inomhus har inte varit ett alternativ. 20 grader ute och strålande sol, perfekt väder för en fotoutflykt. Igår tog jag bilen mot Rönö och stannade till vid en vit skylt med texten Fågelsjö. Jag har inte varit där tidigare och visste inte vad jag skulle förvänta mig. En liten skylt förklarade att jag skulle följa den snitsade vägen över kullen. Det såg dock inte så välkomnande ut, den första biten kantades av taggtråd i mängder.

dsc_9061dsc_9063

Spångarna skvallrade om att hösten är på väg och att ingen gått där på ett tag.

dsc_9064

Det krävdes koncentration för att hitta de orangea banden som gömde sig bakom träd och gräs.

dsc_9070-redigeradsc_9129-redigeragroda

Fåglarna meddelande sin närvaro genom ett ständigt kvittrande med vill inte vara med på bild. En liten groda poserade däremot tålmodigt. 

dsc_9101-redigeradsc_9109-redigeradsc_9152

Det märks att hösten på väg nu. De färgsprakande träden skvallrade om det och svårigheten i att hitta några lantbruksdjur att fotografera får väl ses som ett tecken på att grönbetet börjar gå mot sitt slut.

En fin dag som verkligen skänkte ett lugn i själen men pangbilderna lyste med sin frånvaro. För mig är resultatet allt som oftast sekundärt en dag som denna, pangbilderna kommer när de kommer.

0

Kommentera

Stäng meny