Veckans tips v.39

Det känns som det har skett en motreaktion. En motreaktion mot all perfektionism. Vi har börjat prata, prata om det som känns obekvämt och jobbigt. Många förebilder på sociala medier har börjat visa andra sidor hos sig själva. 

Sidor som vi alla har, men som vi kanske trott att förebilderna saknar. De blir trötta under stressiga perioder, slarvar med maten, har panikångest och en hel del däremellan. Den här veckan vill jag tipsa om två inlägg som kanske kan leda till reflektion hos dig. Inlägget Grå hos Roetlisberger samt inlägget tankar om energi från samma härliga tjej.

Ta fem minuter och läs, ytterligare fem minuter för reflektion. Jag önskar dig en underbar måndag!

0

Detta inlägg har 0 kommentarer

  1. Mitt i det där grå, som en kan känna ibland, är jag samtidigt så glad att vi blir fler som pratar om det. Också viktigt att komma ihåg att det ena inte utesluter det andra – det är inte BARA grått, men det är okej att det är grått OCKSÅ. Stor kram!

    1. Ja precis, det är så frustrerande att vissa tycks tro att man är kroniskt deprimerad så fort det blir lite grått. Men det är ju långt ifrån så, precis som att allt inte alltid är guld och gröna skogar. Och jag tror att det åtminstone går från mörkgrått till nån lite ljusare nyans om man pratar om det och inser att man är långt ifrån ensam. Kram till dig!

Kommentera

Stäng meny