Monkey Mindset Plus

Den senaste tiden har jag känt mig lite väl uppe i varv. Det går liksom inte att ligga still i soffan mer än två minuter åt gången och det är alltid något som pockar på uppmärksamheten. Jag är dock klok nog att inse att det inte har att göra med något i min omgivning, utan med mig själv. 

Som en skänk från ovan fick jag ett mail från Monkey Mindset eller Daniel Sjöstedt som grundaren heter. För 349:- skulle ett 16 veckor lång program inom mental träning bli mitt. Jag har lyssnat på hans podcasts förut och har laddat ner hans app. Problemet har varit att ta sig tiden till att lyssna regelbundet och skapa en bra vana.

Jag slog till. Ska jag vara helt ärlig har jag inga jättestora förhoppningar på innehållet. Eller snarare såhär; att innehållet kommer att hålla hög klass är det ingen tvekan om. Men jag tror inte jag kommer så många aha-upplevelser. Däremot tror jag att aha-upplevelserna kommer att dyka upp om jag verkligen gör det som krävs av mig. Jag vet mycket inom mental träning, men frågan är om jag gör det jag vet? Det hjälper inte att bara veta en massa saker.

Imorse kom den första ljudfilen, den första reflektionsuppgiften och den första vardagsuppgiften. Jag har hunnit lyssna på ljudfilen en gång och jag tyckte verkligen om den. De andra uppgifterna ska jag ta tag i nu.

Under de närmaste 16 veckorna ska jag första reflektera lite här om hur det fungerar. Att kunna gå tillbaka och läsa är en viktig del inom mental träning som jag verkligen behöver. Nu kör vi!

dsc_8982-redigera-kopia

Hoppas på att efter dessa två veckor känna mig såhär avslappnad typ jämt. Heja mig!

 

4

Kommentera

Stäng meny