Livets kontraster

Det är kontrasterna som gör livet. Om det är något jag älskar så är det kontraster. Kontrasten mellan att hänga på universitetet för att sedan åka hem och leva hus- och lantliv. Kontrasten mellan att ta en skogspromenad för att sedan hänga på a(t)tackphest med andra studenter. Kontrasten mellan älgar, solnedgångar och spårvagnar.

Igår hängde jag som sagt på studentfest och kameran följde med. Resan till stan tog betydligt längre tid en vanligt. Längre tid för att himlen stod i brand, för att fyra älgar och en  handfull rådjur visade upp sig.

solnsoln2algdsc_9381-redigera-kopiadsc_9383-redigera

“Tänk om det kommer en spårvagn vid bron precis när jag går där, vilken cool bild jag skulle kunna få”, tänkte jag och min önskan besannades. 

dsc_9389-redigera

Det enda som bröt den spegelblanka ytan var ett gäng änder som avslutade dagen med ett kvällsdopp. 

Några gyckel och många skratt senare åkte jag hemåt igen. Från studentkorridorer till husliv, precis som jag vill ha det.

0

Kommentera

Stäng meny