Världens bästa söndagshäng

När jag påbörjade min utbildning fanns det en sak jag längtade extra mycket till; att få nya vänner med liknande intressen som jag själv. Häromveckan frågade jag om någon vill åka på fotoutflykt med mig och jag fick ett fantastiskt gensvar. Att utbilda sig handlar inte enbart om att lära sig saker, det handlar om så mycket mer. Därför blir jag lite extra varm i hjärtat över vilka fina nya vänner jag fått. 

I söndags eftermiddag mötte jag upp tre kameraförsedda vänner vid resecentrum och vi styrde mot skärgården. Jag ville ta med dem till mig favoritplats; Bråvikens naturreservat där jag har spenderat många ljumna sommarkvällar. Jag har haft picknick, jag har yogat, sprungit, gått, (försökt) meditera.

Dessvärre var inte vädret riktigt med oss och det vackraste ljuset uteblev. Men kul hade vi ändå.

dsc_9611dsc_9604-kopia

Några timmar senare styrde vi återigen bilen hem till mig. En sats chokladbollar, en kanna kaffe och många skratt senare vände vi tillbaka till Norrköping. Ett perfekt slut på en perfekt helg!

0

Detta inlägg har 0 kommentarer

Kommentera

Stäng meny