Edvin och Julia

Det finns vissa fotograferingar som inte går att förbereda. Eller snarare; varenda fotografering där barn ska förevigas är en sådan. I söndags mötte jag upp Edvin och Julia tillsammans med sin mamma. Deras mamma kontaktade mig för ett tag sedan och återkom i förra veckan eftersom hon inte tyckte att förskole- och skolfotona speglade barnens personligheter. Detta innebar att jag fick göra precis det jag vill; fånga bilder där barn är barn och inga stela skyltdockor.

I söndags var en sån där rå höstdag där kylan liksom letar sig in innanför halsduken och mössan. En sådan dag då man får ta några bilder för att sedan hoppa sig varm. Men vilka bilder det blev sen!

Julia njöt av att stå framför kameran och poserade en lång stund. Vi fortsatte sedan med de klassiska hoppbilderna och “springa-mot-kameran-bilderna”. När lillebrorsan ätit blåbär för en hel livstid åkte såpbubblorna fram och vi fick till några fina bilder.

dsc_0671dsc_0626lag

Bilder som faktiskt säger något om den spralliga pojken, som visar hans energi och lekfulla sida. Sidor som aldrig kan visas i de klassiska porträttbilderna fotograferade i en steril fotostudio. Jag har fler bilder på lager som kommer upp i veckan, så håll till godo tills vidare!

P.S Vill du också bli fotograferad? Kontakta mig under fliken “Kontakta mig”.

 

 

0

Kommentera

Stäng meny