Plugga hemifrån

Jag älskar att plugga hemifrån. Jag kan beta av saker som kräver fokus och som går dubbelt så fort mot om jag gjort dem i skolan. Att plugga hemifrån kan tyckas svårt men jag har ett knep som gör det enkelt; jag ser det som att gå till jobbet. När jag är på jobbet är jag där för att jobba, punkt slut.

Detta innebär till exempel att jag går upp tidigt, äter frukost i lugn och ro. Jag gör mig i ordning, sminkar mig inte men sätter aldrig på mig mjukisbyxor. Oftast jobbar jag i intervaller och gör en hel del annat där emellan. Såhär såg den här plugga-hemifrån-dagen ut.

6:40 Klockan ringer. Jag går upp, äter frukost och gör mig i ordning.

8:00 Tar med mig dator, ett glas vatten och en frukt med mig till kontoret. Eftersom det är måndag strukturerar jag först upp veckan. Jag försöker bryta ner allt i mindre punkter som förs in i min personliga almanacka.

8:30 Jobbar med min stora inlämningsuppgift. Arbetar med en logotyp och en annons.

11:20 Jag känner mig dränerad på inspiration. Byter till träningskläder och knyter löparskorna. Jag gillar inte att springa men älskar den energi jag känner efteråt. Det blir ett kort pass med intervaller 100-90-80 steg per intervall osv. till jag är nere på tio steg. Inser att oktoberluften snart är för kall att springa i.

12:00 I sällskap av kaninen äter jag lunch framför New Girl.

12:30 Jobbar lite mer med loggan innan jag gör ett enkelt utkast till det magasinsuppslag vi ska ha med i uppgiften. Vi behöver inte skriva texten själva eftersom att layouten är i fokus. Men jag har en bra idé så jag skriver ändå.

15:00 Lyssnar på ett ljudband från Monkey Mindset Plus. Äter riskakor och äpple till mellanmål. Skriver några blogginlägg. Slösurfar lite.

16:30 Stänger ner datorn för dagen. Ser fram emot serietittande, bokläsande i den här boken samt en god middag.

13380929_1631935987133616_1785386634_n

 

0

Kommentera

Stäng meny