Årets första snö

Jag har sagt förut att jag älskar årstider, älskar varenda liten skiftning i naturen. Jag spenderade lördagen hos mina föräldrar där snöflingor singlade ner men vägrade färga den gröna gräsmattan vit. När vi åkte hem igår mötte vi bilar täckta av snö utan att förstå hur det var möjligt.

Men ju närmare hem vi kom desto mer förändrades landskapet och väl hemma pryddes gräset av ett vitt lager.

dsc_1049dsc_1058dsc_1062dsc_1066

Vi har fått sällskap under äppelträdet flera gånger den senaste veckan och fallfrukten jag så prydligt krattade ihop igår kalasas det för fullt på.

Jag känner mig inte redo för snökaos än men njuter verkligen av att snön ljusar upp litegrann. Och det är så mycket mysigare att lyssna på julmusik och dricka julmust snön singlar ner utanför fönstret.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh sista bilden, magiskt fin <3

    Svar: Tackar! Ja det är oerhört svårt, men vill man vara ute och fotografera i det där magiska ljuset har man liksom inget val. Och visst är det så, vi visste inte om det skulle bli någon soluppgång men antingen så bara gör man det och åker iväg, har en trevlig stund oavsett, njuter av att få komma ut och mår bra av känslan av att man gör något eller så sitter man hemma och missar det hela / grubblar över om man var dum som inte åkte. Och naturen och hur den ständigt ändras är oerhört spännande och det gillar jag! Man vet aldrig hur det kommer se ut så man kan inte planera sina bilder allt för mycket.

    1. Tusen tack <3
      Ja det bästa är att bara ge sig iväg. Jag hittade ett nytt ställe vid havet nu i somras som jag tänkt fota soluppgången på. Sen plötsligt kom hösten och nu vintern(!) och jag frågar mig själv hur viktigt det egentligen var med en extra timmes sömn de dagar jag snoozade vidare istället för att gå upp. Lätt att vara efterklok, jag får bocka av det på min lista så snart sommaren kommer eftersom det inte går att pulsa sig fram dit i mörkret. Hoppas du får en härlig dag!

Kommentera

Stäng meny