Tankar en fredagsmorgon

04:35 “Ge fan i mitt täcke! Eller vänta nu, det här är inte mitt täcke!” Hittar mitt täcke på andra sidan sängen. Hur det nu hamnat där…

04:55 Mjau! Mjau! Mjau! Som vanligt lyckas katten med bedriften att vilja gå ut precis när jag somnat om.

05:20 *ljudet av alarm*

05:30 *ljudet av snoozat alarm*

05:45 Går upp. Försöker få bort tröttheten genom att påminna mig om att det är fredag.

06:30 Det är asjobbigt att göra solhälsningar när man precis ätit frukost.

07:00 Det är lön- och CSN-dag idag!

07:45 November, vad jag älskar november. Andra har pratat om hur grå den är, jag minns bara vacker dimma och solens blonda hår som träffat mitt ansikte.

08:00 Lyssnar på Johannes Hansens podcast, finns inte annat som gör mig så pepp på att prestera och kämpa!

dsc_1391

En vackrare torsdagsmorgon i Arkösund.

08:45 I stan. Black friday. Känner mig kluven; hatar konsumtionshets men denna dag är en räddare i nöden när man lever på lånade pengar. Drömmer om ett par nya stövlar, ett staffli och julklappar till släkten.

09:00 Cafépluggar och äter frukost nummer två på Brödernas Café, vad jag vet det enda caféet som öppnar redan klockan åtta. Men med caféplugg kommer problem; hur gör man när man ska gå på toaletten? Hur mycket saker vågar man lämna på sin plats?

09:15 Får en snilleblixt till den folder jag arbetar med i skolan. Miljöombyten skapar flow!

Så vad bjuder resten av dagen på? Barnvakt åt min favoritunge, dubbelbokade möten, storhandling och fredagsmys. Och helgen? Jobblördag och en söndag med julmarknad, adventsfika och marknadsföringsjobb. Kan inte bli annat än bra!

 

0

Kommentera

Stäng meny