Decemberutmaning i kreativitet

Det finns många sätt att räkna ner till jul. Chokladkalendrar är en, julkalendern på tv en annan. En decemberutmaning är också ett alternativ och precis vad jag satsar på, utöver tv-tittande och choklad. 

Jag vill uppmana er till att vara kreativa i december. Instruktionerna är mycket enkla:

Gör någonting kreativt varje dag med inspiration från julen!

Jag har lovat mig själv att avsätta minst fem minuter om dagen, mer om tid finns. Målet för mig med utmaningen är att skapa olika saker och med väldigt olika tekniker. Jag tänker att Adobe-programmen ska få stå tillbaka lite till förmån för måleri, skissande, skulpterande med mera. Dessutom har jag en tanke på att testa förpackningsdesign, mer om det i ett annat inlägg.

Om du har svårt att komma på vad du vill skapa har jag samlat 24 förslag här, ett för varje dag:

Tomten, nordpoolen, snö, tomtenissar, advent, ljus, mörker, röd, kallt, lussekatter, pepparkakor, julgodis, julgran, fyrverkerier, skumtomtar, julbord, glögg, julklappar, mellandagsrea, renar, släde, tomtemor, adventsljusstake, ledighet.

Kör hårt och njut av årets mysigaste månad!

 

0

Kommentera

Stäng meny