Veckan som gått

Den här veckan har varit rörig. Inte stressig, bara ostrukturerad och osammanhängande. Den har innehållit givande möten, lite plugg och ganska mycket bilåkande. 

Måndag:
Som jag tidigare berättat hade vi tillökning några dagar den här veckan. Av världens sötaste kattflicka vi inte visste så mycket om. Hon kom till oss i söndags och jag vågade inte släppa ut henne på måndagen i rädsla av att hon skulle försvinna innan vi kontrollerat henne hos veterinären. Eftersom vi inte visste om hon var rumsren ville jag inte lämna henne själv hela dagen så jag åkte hem efter lunch.

Tisdag:
Klockan tio skulle vi vara hos veterinären så det blev lite sovmorgon. Oväntat nog blev vi kvar på veterinärmottagningen i nästan två timmar varpå jag missade mitt inplanerade lunchmöte med MARÖ. Jag hann i alla fall till eftermiddagens grupparbete. När jag kom till skolan fick jag ett meddelande från kattens ägare som såklart ville ha hem henne. Jag åkte runt till tre olika apotek för att få tag i den receptbelagda medicinen hon behövde för öronskabb, infektioner osv. Väl hemma lämnade vi över henne till rätt ägare, tyvärr med en klump i bröstet. Kändes inget bra att lämna henne till någon som knappt brytt sig om att hon varit borta och inte själva hade valt att ta henne till veterinären.

Hur mycket vi saknar den här tjejen? Supermycket!

Onsdag:
Redovisning av en av terminens sista uppgifter i typografi. Två timmar senare gör jag och Jennie klart en kort uppgift vi fått på en WS. På tavlan gjordes fyra kolumner med nio ord i varje, tema för respektive kolumn var: produkt/tjänst, något som beskriver produkt/tjänst, kundnytta och viktiga principer inom typografi. Ett ord från varje kolumn plockades ihop varpå vi skulle skapa en annons för detta. I vårt fall; billig städhjälp som gör dig utmattad, omvänd form som kontrastprincip.Superkul uppgift!

Ytterligare en timme senare var jag redan hemma då mäklaren skulle titta förbi för att värdera om vårt hus. Det visade sig vara exakt ett år sedan han besökte oss och det kändes häftig att se vad Han med stort T (med lite hjälp av mig) lyckats åstadkomma.

För oss betyder onsdag även Designated Survivor och nu är det bara några få avsnitt kvar av säsongen. Tips på vad vi kan se härnäst? Gärna som kommer ut då och då, annars tittar han med stort T utan mig.

Torsdag: 
Jag inledde dagen med ett möte jag sett fram emot länge. Äntligen fick jag träffa den fantastiska mentor jag blivit tilldelad! Vårt första möte handlade framförallt om att få en bild av varandra och diskutera syftet med våra möten. Innan jag gick blev jag bjuden på frukost tillsammans med företagets anställda och fick en chans att diskutera både utbildning och jobb. Perfekt för mig som älskar att nätverka.

Resten av dagen bestod av rekrytering till den projektgrupp jag tillsammans med två andra har ansvar för. Att intervjua andra är svårt och pratglad som jag är får jag förstås tänka mig för litegrann. Jag påminner mig själv om att jag ska ställa frågorna, inte ha svaren.

Jag och Freja gjorde sedan klart samtliga uppgifter i typografi och jag inser att jullovet är nära nu. Några redovisningar och lite småfix i en broschyr är det som återstår! Detta firade jag med idrottsmassage hemma hos världens härligaste massör. Förutom massage fick jag kaffe och chokladtårta medan jag väntade, vad mer kan man önska?

Fredag:
Med tanke på hur bra gårdagen fortlöpte har jag unnat mig en ledig dag. Det är verkligen lyx att få sova ut lite och inte har någon tid att passa. Jag har hunnit med ett avsnitt av julkalendern, veckans första (och enda) träningspass samt handlat inför julbak. Om en stund kommer Klara hit och på menyn står lussekatter, rocky road, wienernougat och knäck. Detta serveras såklart med mängder av glögg, pepparkakor och stämningsfull julmusik.

dsc_1615dsc_1620

Såhär mysigt har vi det idag och helgen kommer gå i precis samma tecken!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Svar: Åh det där är ju ett toppentips, så smart! Kul att det fungerar bra med 🙂

    Ja det känns så himla himla rätt, är sjukt pepp! Och ja, den där ladan är fantastisk!

Kommentera

Stäng meny