Julstöket är överstökat

Jag är så redo som man kan bli för jul. Ljusstakarna är uppe, julmusiken igång, granen klädd och julgodiset färdigt. Och uppätet. Jag hade mer tid i början av december och tjuvstartade därför med det mesta redan då. Det innebär förstås att julkänslan är på topp efter allt fixande.

I onsdags förra veckan slog jag slag i saken och snodde en gran.

dsc_1803

En gran så stor att den inte går att få med på bild. Den stor i köket och trängs med matbord och stolar. Men jag vill ha den där eftersom jag spenderar den största delen av min vakna tid vid köksbordet med allt från bloggprojekt till kreativt skrivande och paketinslagning. Det kanske bästa med årets gran är de trådlösa ljusen som enkelt styrs med fjärrkontroll. Trots att människan har landat på mars och man kan bota cancer är jag nästan chockad över denna fantastiska uppfinning!dsc_1847

dsc_1812dsc_1813

dsc_1859

Min härliga tomtetrio.

I år gick jag bananas med paketinslagningen och det är definitivt GDKs fel. Numera kan jag inte göra någonting utan att låta min kreativa ådra få komma fram.
“Det är ju bäst att du som är GDKare klär granen,” sa till och med Han med stort T.

dsc_1849

dsc_1811

En del paket har fått egentillverkade etiketter och perfekt vikt papper. Andra är det närmaste ihopkastade. Mitt tålamod är efter några stressiga veckor i botten och jag har minst sagt prioriterat annat än paketinslagning.

dsc_1844

Paketen har jag slagit in i sällskap av dessa två. Kartongerna har jag snott med mig från ICA. Det är alltid kul att byta ut ursprungskartongerna så att mottagaren inte kan lista ut vad paketet innehåller utan att öppna.

dsc_1842

Ozzy har en förkärlek till tejp. När han flyttade in hos oss åt han tejp från våra flyttkartonger och vi hittade tejpspyor lite här och var.

Igår jobbade jag mitt sista pass på ICA inför julen och nu ska jag njuta av ledighet! Jag firade in detta på bästa sätt med sovmorgon, fika hos svärföräldrar (sån lyx att ha sånna att spontanfika med, älskar!), en promenad, akrylmålning och avslutade kvällen med gyrosrulle, cava och julfilm. Jag börjar redan nu känna mig utvilad och ser fram emot att ladda batterierna ännu mer den närmaste veckan!

 

 

 

0

Kommentera

Stäng meny