Tid att komma ikapp

Varje år lämnar julen mig med en viss tomhet. En stark längtan har fyllt mig sedan de första vissna löven nått marken och mörkret omslutit oss. Så plötsligt är allt över, som när man kommer hem från semestern och inte har något specifikt att längta till.

Mellandagarna använder jag till att komma ikapp. Gå långa promenader i dagsljus. Träffa vänner. Sova ut, reflektera, fundera, göra. Skriva, mycket. Om stort och smått. Kravlöst.

Den senaste veckan har vänner och familj kommit och gått samtidigt som vi sysslat med renovering och annat energikrävande. För en introvert person som jag behövs tid att komma ikapp. Idag hänger jag framför datorn med hopp om att skriva ner de formuleringar som flödar i mig. Jag har stora planer för mitt skrivande under 2017 och tänker att jag börjar redan nu.

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Låter som en bra användning av mellandagarna, idag åker min familj hem och jag ska nu göra detsamma – komma ikapp.

    Svar: Så roligt att du uppskattade det! Har fått en hel del nya läsare under årets så det känns fint att visa er alla vad som skett här under 2016 🙂 Så roligt att du gottade ner dig i lite fler inlägg också, tack <3

Kommentera

Stäng meny