Timmarna före tolvslaget

Jag är nog inte ensam om att tycka att 2016 gick fort, framförallt december månad sprang iväg och plötsligt stod vi på gårdsplanen och skålade i prosecco med tomtebloss i händerna. Årets sista dag var fantastisk på så många sätt. Jag fick dela den med de finaste vännerna jag har i vårt underbara hus. Mer än så önskade jag inte.

Vi startade dagen med långfrukost. Som de flesta helger stod våfflor på bordet tillsammans med diverse tillbehör, tända ljus och rykande kaffe. Dagen fortsatte i stilla tempo med en promenad i skogen och en tur till ICA. Jag kommer aldrig någonsin handla mat till en tre-rätters middag utan att ta med en lista, det misstaget hade jag alltså gjort dagen innan.

dsc_2040En stund innan gästerna kom lät vi gårdsplanen ramas in av marschaller. 

dsc_2046Inomhus försökte Han med stort T fotografera mig med tomtebloss, det gick sådär. 

En stund senare anlände våra fina vänner. Vår middag bestod av:

Getostsnittar med parmaskinka

Förrätt:
Smördegspizza med soltorkade tomater, parmaskinka, kronärtskockskräm, körsbärstomater och mozzarella.

Varmrätt:
Ugnsstekt strutsfilé med hasselbackspotatis, tre (!) sorters såser och sallad.

Dessert:
Citronpannacotta med citronfiléer och blåbär.


 

dsc_2053Mitt i maten fick vi ett kort strömavbrott vilket förevigas på kvällens sista bild.

De sista timmarna av 2016 spenderade vi med musikquiz, nyårsbingo och Det sociala spelet. Ett spel som lockade fram både skratt och tårar, perfekt att spela med nära vänner! Är så tacksam över alla fantastiska människor jag omges av. Kvällen var fantastisk och dagen efter hade vi en stor gemensam frukost innan alla for hemåt. Ett perfekt av slut på 2016 och nu är jag mer än laddad för vad det här året kommer att erbjuda.

 

0

Kommentera

Stäng meny