Bloggar jag läser

Jag läser mycket bloggar, kanske runt 15 stycken dagligen och en hel del utöver det. Jag gillar att grotta ner mig i andras liv. Men inte för att för ett ögonblick slippa vara den jag är utan få massor av inspiration till hur jag ska nå mina mål. Då och då rensar jag bland de jag följer för att se till att omge mig av personer som ger energi istället för att ta.

Idag tänkte jag därför skapa en lista fylld av inspiration. Majoriteten av alla bloggar följer jag via bloglovin av bekvämlighet. Jag läser främst bloggar på morgonen vid frukost och vill att det ska gå smidigt. Bloggarna jag läser handlar nästan uteslutande om (kvinnligt) entreprenörskap, slow living eller träning.

Rowan Tree – En blogg om att gå sin egen väg i livet. En blogg om att lycka inte sitter i materiella ting. Fantastiska bilder!

Angeliqe – Vardagsbetraktelser och underbara bilder med en väldigt mysig ton.

Atilio – En superhärlig tjej med fötterna på jorden som inspirerar mig till att skapa mer. Ska du läsa ett inlägg rekommenderar jag“Allt vore så mycket enklare om jag var smal”.

Hildas – Ny på min lista. Vackra bilder och en skön ton i språket. Lever som digital nomad vilket jag givetvis inspireras en himla massa av.

Slow Fashion – Hit hittade jag nyligen också och fick upp intresset för slow fashion. En bloggare som verkligen står upp för sig själv och sina åsikter.

Bucketlife – Norrköpingsbo som efter ett jobb på reklambyrå startat eget. Förutom att jag älskar hennes bilder inspireras jag av den resa hon gjort eftersom jag själv är inne på samma spår. Håller tummarna för att vi får till en fotoutflykt framöver!

Linda Hörnfeldt – Grundare av Influensers of Sweden. Kan inte bli annat än superinspirerad av henne, blir jag hälften så framgångsrik är jag nöjd! För ett tag sedan hängde hon exempelvis i Riksdagen!

Bossbloggen – Så mycket girl power det kan bli på en blogg. Massor av inspiration från kvinnliga chefer och företagare.

Jessica Clarén – Den här kvinnan har bland de mest träffsäkra formuleringarna jag läst. Klokt, ärligt och öppet om allt från spinning till sorg, husköp och glädje.

Sara Rönne – Troligen den första bloggen jag verkligen fastnade för. En träningsblogg som kanske mest av allt handlar om att styra sitt eget liv och inte bry sig om samhällets förrättningar. Läsa gärna inlägget om vilket ansvar individen har för sin hälsa och lyssna gärna igenom podcaster Träningsglädje Talks.

PT-Fia – Har följt henne ungefär lika länge som Sara. Kloka ord om stort och smått. En blogg jag gärna sträckläser när inspiration är låg och jag känner mig allmänt nere.

Beatatjata – Också hon en gammal favorit vars roliga formuleringar brukar leda till att morgonkaffet sätts i halsen. En ärlig tränings- och livsstilsblogg som inte förskönar något  men samtidigt får mig att längta till familjeliv och allt vad det innebär. Ibland gråter jag lite, som när jag läste om hennes finaste julklapp.

Jag läser en hel del annat också när jag är på jakt efter tips eller inspiration men detta är den dagliga inspirationsdosen. Hoppas du hittar några nya favoriter!

Så här kan de se ut under bloggläsandet!

 

 

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Åh vad mysigt det ser ut på bilderna där du sitter och läser bloggar, och tack snälla för att jag fick vara med på listan – så glad jag blir!!

  Svar: Tack! Vi har också ganska stjärnklart hemma men här var det verkligen Inget ljusläckage som störde så man såg så otroligt mycket mer, helt magiskt! Hoppas ändå du hade en riktigt bra nyårsfest <3 God fortsättning!

  1. Ja det är verkligen mysigt!
   Det blir så stor skillnad så fort lite ljus stör, ska ta bilen till nån övergiven plats någon dag och se om stjärnorna syns mer 🙂

 2. Åh vad jag blev glad för de fina orden, tack så mycket! Och klart vi ska få till den där dejten. Kanske nu i veckan som kommer, vänder hemåt i morgon igen.

  Vilken mysig läshörna, saknar faktiskt en sån hemma. Det är liksom inte lika kul att läsa bloggar i en trist miljö 🙂

  1. Kul att du uppskattade dem!
   Det vore supertrevligt, jag har tenta onsdag 8-12 men kan efter det 😉
   Ja, jag är väldigt beroende av en bra miljö omkring mig oavsett om jag pluggar, jobbar, slösurfar eller vad det än må vara, det gör så mycket för välmåendet!

Kommentera

Stäng meny