Stormvarning & tenta

Igår hade jag min tredje tenta vilken också är den som avslutar min första termin. Jag har officiellt klarat av den första sjättedelen av min utbildning! Det har gått otroligt fort samtidigt som det känns som att jag har en evighet kvar. Jag försöker landa i att det är det här jag ska göra de närmaste tre åren, tror inte jag förstått det fullt ut.

Det finns så mycket jag vill göra i livet och jag skulle ljuga om jag sa att det inte stressar mig. Men min mentor lyckades ge mig ett nytt perspektiv på det. Han har jobbat i 22 år och hunnit med sjukt mycket saker men har samtidigt 23 år till pensionen. Tänk vad mycket han kommer hinna med! Och tänk vad mycket jag kommer hinna med!

Så därför spenderade jag resten av gårdagen med att göra precis ingenting. När jag kom hem stormade det ute och jag gjorde det enda rätta. Det vill säga lade mig i soffan, tände massa ljus, redigerade lite bilder och såg på film.

dsc_2140dsc_2135dsc_2156

Och plötsligt föll snön utanför. Serier byttes mot en brasa på tvskärmen (bästa grejen!) och jag mumsade på kaffe och chokladkakor. För första gången på länge njöt jag verkligen av att göra ingenting.

Idag fortsätter jag på samma spår. En promenad och en städning av hemmakontoret innan min fina vän Rebecca kommer hit. Vi satsar på en god middag och lite vin, vardagslyx om något!

0

Kommentera

Stäng meny