Veckosummering v.2

De senaste veckorna har varit minst sagt röriga. Det blir lätt så under ett fyra veckor långt jullov. Visst har jag jobbat och pluggat en del men de flesta dagar har jag lagt tid på sådant jag i vanliga fall alltför ofta får prioritera bort.

Jag har gått långa promenader i dagsljus (!), läst flera böcker, ätit frukost framför en serie eller film och sovit länge. Framförallt har jag spenderat en massa kvalitetstid med Han med stort T. Vi har sett alldeles för många filmer, pratat bort alldeles för många timmar innan vi somnat och umgåtts mycket med våra närmaste. Precis som ledighet ska vara.

Den här veckan har jag börjat skola in vardagen igen. Måndagen började jag med ett möte hos min mentor vilket såklart gav veckan en extra bra start.

Tisdagen startade jag med en långlunch på stan, ensam. Jag tentapluggade litegrann och filade lite på bloggstrategier. Med tanke på vilken bransch jag vill jobba i är det perfekt att ha en blogg. Den blir lite av en försökskanin för mina idéer. Sedan spenderade jag och Victor några timmar på Rehab2Performance där vi gick igenom mitt nya träningsupplägg. Ett upplägg som i dagsläget passar perfekt. Två helkroppspass i veckan, löjligt enkelt och effektivt!

På onsdagen skrev jag min kanske konstigaste och sämsta tenta någonsin där resultatet känns minst sagt ovisst. Sedan firade jag ovan avklarade tenta som sig bör med chokladkakor, kaffe och film.

Redan på torsdagen firade vi in helgen med entrecote, potatisgratäng, vin och gott sällskap. Det där vinet (?) gjorde också att jag vaknade 02:30 och spenderade resten av natten med att stirra upp i taket. Synd att något som är så gott får min kropp helt ur balans. Vi snackar alltså inte stora mängder utan något glas kan räcka för att rubba dygnsrytmen. Av förklarliga skäl gick därför fredagen i ett lugnare tempo.

Helgen spenderades med jobb under lördagen och söndagen gick i överraskningens tecken! Redan vid elva mötte jag upp tre glada tjejer för lunch. Eller snarare kvinnor: Sofia och Eva 30+ och Yvonne 50+. Sofia blev jag kompis med vid 12 års ålder och sen dess har vi hängt ihop. Tillsammans har vi avverkat allt från hundsport till bröllop och dop. Att hänga med människor som har olika bakgrund, ålder med mera är bland det bästa man kan göra.

Efter lunch var vi riktigt kulturella och spenderade eftermiddagen på musikalen Snövit. I mina ögon var den helt fantastiskt! Underbar sång, en involverad publik och härliga karaktärer i häftiga dräkter. De sju dvärgarna var dessutom de mest normbrytande jag sett. Och till råga på allt uppmuntrade de alla att skänka pengar till krigsdrabbade barn i Syrien! Här hittar ni ännu bättre bilder och en recension.


Veckans instagramflöde såg ut såhär:

 


Och den här veckan fastnade jag lite extra för det här:

MadeByMarys fina video om den nya familjemedlemmen.

Alla uppdateringar från Influencers of Sweden´s Winter Workation i Åre.

Bossloggen fortsätter att leverera bland annat Mål för 2017 och en första vlog.

Sara Rönnes video om en 8 i 8:an.


Nu kickar vi igång en ny vecka med ny kurser i skolan och en massa annat skoj. Men jag ska också se till att behålla mitt semesterlugn lite grann och njuta av oplanerade kvällar och tid för nära och kära.

0

Kommentera

Stäng meny