Veckosummering v.3

Det har varit en sån där vecka jag helst inte vill summera alls. Inget av det jag verkligen ville göra den här veckan har blivit gjort och jag känner mig mest som en urvriden gammal disktrasa. Men jag vet också att skrivandet hjälper mig ur den känslan, att jag kommer komma på roliga saker som hänt i veckan men som fallit ur glömska. 

I måndags skulle jag besökt tandläkaren men hamnade istället på en brygga vid soluppgången. Väl hemkommen spenderade jag dagen med veckoplanering och kattgos.

dsc_2344

I tisdags drog skolan igång om än i ett väldigt långsamt tempo med endast en föreläsning och ett lunchmöte. På mötet planerade vi den kick off som officiellt drar igång det projekt jag under våren kommer vara ekonomisk projektledare för. Hann även med veckans första och enda träningspass här.

Onsdagen får anses vara oturens dag. Till att börja med stressade jag så pass mycket till bussen att mobilen blev kvar hemma. Vet ni hur handikappad man blir utan den!? Men vad skönt det var på ett sätt, att inte ständigt ha något som själ uppmärksamheten? Väl i skolan upptäckte jag att vi inte började klockan åtta utan klockan tio. Oturen vände dock när vi nyttjade vår extremt långa håltimme till lunch på stan. Så välbehövligt att snacka ikapp efter veckan ifrån varandra. Jag är verkligen dålig på att hålla kontakt med mina klasskompisar under lediga perioder.

I torsdags slutade vi redan klockan tio och jag var hemma strax efter lunch. Nyttjade dagen till en promenad i solskenet och en massa skrivande samt kick off-förberedelser.

dsc_2353
Nyttjade också eftermiddagen till att göra de här himmelska bananpannkakorna.

Fredagen startade med halsont och feber och jag bestämde mig snabbt för att stanna hemma. Mest av allt försökte jag ta det lugnt, vilket är lättare sagt än gjort när man är lika energisk som jag. Även kick offen fick en deltagare mindre och jag låg mest och tyckte synd om mig själv.

När jag vaknade på lördagen höll jag tummarna för att febern skulle vara bortblåst men när termometern visade 38,5 förpassade jag mig snabbt tillbaka till sängen. Så typiskt att bli sjuk lagom till en ledig helg där IKEA-besök, fika hos min bror och middag hos min syster var planerat. Istället spenderade jag nästan hela dagen med en bok. Ares tecken är numera utläst och rekommenderas starkt!  dsc_2420
Hela gårdagen sov dessutom den här sötnosen bredvid mig. 

dsc_2444Frisk luft hjälper alltid mot feber (eller man känner sig piggare åtminstone) och därför har jag varje kväll gått de få hundra meter till närmaste gärde för att uppleva detta.

Idag söndag känner jag mig betydligt piggare men ska försöka hålla mig i skinnet och vila ordentligt. Håller tummarna för att jag är frisk imorgon, att inte få göra något tar verkligen på psyket.

16228976_203627553439545_2836506662678822912_nFördelen med att vara sjuk är man somnar tidigt och vaknar tidigt, idag åt jag frukost med den här utsikten.


Den här veckan har jag läst och fastnat för:

Emilia Westerströms härliga blogg.
Reaktionistas inlägg om Bullet Journal.
Bossbloggens intervju med Charlie Gustavsson.


Roligare än så blev inte veckan. Istället ser jag fram emot veckan som kommer. Håller tummarna för att jag blir frisk snabbt och kan delta på alla lektioner. Den här veckan avslutar jag med ännu mer soffhäng, alvedon och kattgos!

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Jag tycker du ändå har utträttat en hel del trots otur!

    1. Haha ja fördelen med att skriva ner vad man gjort är ju att man inser att man gör en hel del trots allt?

  2. Åh, pannkakorna <3

Kommentera

Stäng meny