Veckosummering vecka Fyra.

När jag skulle sammanfatta den här veckan kändes det som vanligt som att ingenting hunnits med. Men ju mer jag funderat desto mer inser jag att det varit fullt upp. Jag har bland annat hunnit med en middag hos Jens och Bella, besök både hos mamma och pappa samt morföräldrarna, en dejt med min kärlek och två fikor hos svärföräldrarna. Istället för att sammanfatta dag för dag kommer här en liten lista.
Bäst i veckan
Gårdagens dejt med Han med stort T. Vi två, god mat, härliga drinkar och noll distraktion. Älskar att vi efter år tillsammans aldrig får slut på samtalsämnen. Att vi ena stunden skrattar tills magen krampar och ibland får anstränga oss för att tårar inte ska tränga fram. Att vi kan dela både det fina och det mer tuffa som livet bjuder på.
Och att jag blivit kallad på anställningsintervju.
Sämst i veckan
Att jag känt mig ganska oinspirerad.
Veckans besvikelse
Vi hade hittat en tomt på Hemnet som varit ute sedan i somras. Vi tänkte åka förbi och titta i tisdags men det blev aldrig av. I fredags gjorde vi det äntligen och när vi kom hem visade det sig att annonsen tagits bort. Efter ett mail till mäklaren fick jag reda på att tomten såldes under torsdagen.
Veckans godaste
Huvudrätten vi åt på The Lamp Hotel. Och fläder- och ingefärsdrinken jag drack på Enjoy.
Veckans vackraste
Alla träd som klätts in i frost de senaste dagarna.
16228526_409041266101660_8128002204956098560_n
Veckans svåraste
Skiss-workshopen vi hade i torsdags. Kan verkligen inte skissa och blir löjligt arg över det varje gång.
Det tänker jag mycket på
Framtiden. Att jag längtar väldigt mycket till allt jag kommer uppleva. Att jag längtar lite för mycket och borde ta det lite lugnare.
Det klär jag mig i
Mjukisar och stickad tröja.
Nästa vecka ser jag fram emot
Att komma igång ordentligt med alla projekt och förhoppningsvis känna inspirationen komma tillbaka. Och att få träna igen.
Det dricker jag
Vatten just nu, men har blivit rätt mycket kaffe idag också.
Idag händer detta
Har varit på fika hos mormor och morfar. Räknar med att preppa  matlådor och kanske skriva lite. Har mycket idéer som inte kommer ner på papper än.
Och mest av allt önskar jag detta
Att 2017 blir året då alla ångest drar åt helvete och aldrig någonsin kommer tillbaka. och fred på jorden förstås.  Att jag tar mig i kragen och skriver klart min bok.

Läsvärt i veckan:

Underbara Claras inlägg om att hålla huvudet ovanför ytan.
Influensers Of Swedens artikel om prestationsångest.
Titta på detta!
 
0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh vad spännande med jobbintervju – berätta mer!
    Tha Lamp var det längesen jag åt på faktiskt, men det var riktigt bra då. Det har oftast blivit Stadsvakten, eller Burgers på sistone.

    Förstår preciiis suget på framtiden. Haha. Det finns ju så galet mycket att göra och hinna!

    1. Har börjat söka en hel del sommarjobb nu och det jag ska på intervju för är inom vården. Har sommarjobb inom handel och restaurang hela livet och måste få testa nåt nytt, blir så uttråkad annars. Helst av allt vill jag såklart göra något som är relaterat till det jag pluggar men det verkar inte dyka upp så mycket sommarjobb inom kommunikationsbranschen. Råkar du veta något får du gärna hojta 😉

      The lamp hotel är min klara favorit, Stadsvakten har jag varit på en gång men glömt av lite. Kanske får bli middag där nästa gång!

Kommentera

Stäng meny