Veckosummering vecka Fem

Tänk att fem veckor av det nya året redan gått! Förstår verkligen inte var de tagit vägen. Den senaste veckan har varit fylld av plugg och jobb. Det har varit kul, men precis som förra veckan känns det som att jag int fått utrymme till att bara vara. Det behovs verkligen också.

Vecka fem presenteras i en lista om högt och lågt:

Veckans…

Bästa måste vara att jag trots ett fullt schema äntligen börjat känna flow igen. Och att jag är garanterad sommarjobb på ett ställe jag vet att jag kommer trivas på.

Sämsta är att det varit lite för fullt upp.

Craving har varit dumle snacks och sharonfrukt.

Godaste är definitivt kycklingwoken vi gjorde mängder  av.

Konstigaste måste vara synen som mötte mig utanför jobbet i lördags. Bredvid infarten till parkeringen finns stora stenar som markerar infarten. En tant hade lyckats köra på en av stenarna varpå bilen blev hängandes sisådär en halv meter upp.

Plugg har varit intensivt, men jag gillar verkligen de projekt vi påbörjat.

Irritationsmoment har definitivt varit 80% av all undervisning på universitetet. Att man som lärare inte tvingas gå någon form av retorikkurs är för mig ett mysterium. Spelar ingen roll hur kunnig någon är om denna inte kan kommunicera till rätt målgrupp.

Nostalgi var när jag och Han med stort T tittade på Melodifestivalen. Mindes tillbaka till hur jag som barn betygsatte alla artister efter allt från låt, röst till kläder.


Veckans läsvärda:

18 saker du bör känna till om kreativa människor.

Bossloggens inlägg om ledaren som hellre går bakom än framför.

Jessica Claréns inspirerande inlägg om att skita i det du inte vill göra.

Sånt jag vill ha mer av den här veckan.

 

0

Kommentera

Stäng meny