Veckosummering Vecka sex.

Ännu en vecka har passerat i vansinnig fart. En vecka som har varit vansinnigt rolig. En hel del har hunnits med. Jag har betat av många studierelaterade projekt men även hunnit med en massa roliga aktiviteter.

För första gången på länge har jag varit på universitetet nästan hela dagarna. Anledningen till detta är att jag tillsammans med Emma och Emil jobbat järnet med MARÖs nya grafiska profil. Emil har redan lagt upp den på sin hemsida att beskåda här. Jag är löjligt nöjd och har lärt mig otroligt mycket! Veckan avslutades med ett fredagsmöte där vi presenterade materialet för Jessica och Karin. Att avrunda dagen med en fredagsöl med dem var en perfekt avslutning på pluggveckan. Efter det grattade jag och T min bror som fyllde år.

Helgen inledde jag med en förmiddag i klätterhallen. Fantastiskt roligt och sjukt svårt! En lunch på stan senare hade jag en tid hos frisören och en hel del av barret åkte av. Galet nöjd! Kvällen spenderade jag sedan med Louise, Rebecca och Karin samt mängder av mat. Quesadillas, kex, ostar, vindruvor, melon, alkoholfritt bubbel och baguette var bara några av grejerna.

Skärmavbild 2017-02-12 kl. 14.11.13.png
Bild lånad av Louise


Läsvärt i veckan:

Jag har blivit fantastiskt inspirerad av Linda Hörnfeldt!

Atilios bröllopsinlägg visar verkligen hur viktigt det är att strunta i hur ett bröllop förväntas vara.

Eva Svärds utmanar alla till att gå långsammare, så enkelt och svårt på samma gång!


En annan sak som slagit hårt är Hans Roslings bortgång.En förebild inte bara som föreläsare utan också som människa!


Nu ser jag fram emot en fantastiskt rolig vecka som kommer bli något utöver det vanliga!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

Kommentera

Stäng meny