Veckosummering Vecka Nio

Den senaste veckan har varit fylld av kontraster. Från svajande palmer, mojito och bikini till kyla, studier och efterlängtade familjemedlemmar. Först idag känner jag mig tillbaka i rutinerna igen, det är trots allt en rätt skön känsla att vara tillbaka i vardagen.

Så här såg vecka nio ut för mig:

I måndags spenderade vi vår sista dag i paradiset. Jag hatälskade det. Längtar efter att få komma hem samtidigt som jag aldrig någonsin ville det. Det blir en rätt dyster känsla för mig när jag gör allt en sista gång. Sista hotellfrukosten, sista lunchen, sista mojitopromenaden. Sista vackra solnedgången. Jag lurar så lätt mig själv att tro att jag aldrig ska få uppleva något liknande.

I tisdags åkte vi hem. Han med stort T med ett pirr i magen inför allt vi har framför oss. Jag med blandade känslor. Jag är van vid mina känslomässiga berg- och dalbanor, jag vet att det blir bättre när jag fått deppa en stund. Den här gången grät jag i alla fall inte i fem timmar efter att ha lämnat Isla de Holbox. Istället kunde jag njuta av världens största hamburgare på flygplatsen och senare flygresan hem.

onsdagen landade vi klockan åtta svensk tid vilket för oss var mitt i natten. Endast en timmes sömn kändes och vi hade svårt att hålla ögonen öppna resten av dagen. Efter ett besök av svärföräldrarna somnade vi äntligen halv sex på kvällen och sov gott tills klockan ringde.

Vardagslunken gjorde sig påmind redan på torsdagen. Min projektgrupp skapar spännande marknadsföring och EX17 är i full gång med sina förberedelser. Jag gjorde mitt bästa trots sömnbristen.

16789590_615263852012917_6258089107746979840_n

Torsdagens frukostsällskap som minst sagt saknat sin matte.

I fredags började jag dagen på gymmet vilket jag inte gjort på flera veckor. Några timmar i skolan och sedan tog jag helg. Verkligen skönt att bara ha två schemalagda dagar innan jag återigen fick ledigt efter semestern. Dagen avslutade vi med smördegspizza och Prosecco framför tvn. Fredagsbubblet är en tradition jag och han med stort T tar på största allvar.

I helgen har vi sovit, sovit och sovit lite till. Och umgåtts med familj och vänner. I lördags bjöd vi över Ts familj på mexikansk middag. Nachos, fajitas och en mindre mexikansk efterrätt. Kaffe, choklad, konsertbokning, Mario Party och många timmar av prat hanns med innan vi somnade gott. På söndagen sov vi länge, åt våffelfrukost och besökte mina morföräldrar. Och på kvällen kom de där vännerna som är mer som en del av familjen; Jens och Bella. Gourmetmiddagen bestod av hjortstek, sötpotatis och bearnaisesås vilket var en perfekt avslut på veckan!

Läsvärt i veckan:

Jag hittade ett recept på glass som inte smälter som jag ska testa i veckan!

Inspireras av Marias fina inlägg om The 52 lists project.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag brukar också känns någon slags hatkärlek sista dagen på en resa. Har man varit borta ett tag är det väldigt skönt att få komma hem, men det samtidigt är dte tufft att få lämna ett paradis 🙂

Kommentera

Stäng meny