Lördagslistan och veckosummering vecka Tio

Fredagslistor har nästan varit en tradition här. För att slå två flugor i en smäll får det bli en lördagslista som även ersätter morgondagens veckosummering. 

 

Veckans:

Symbol: √ (som i check, “roten ur” har varit rätt frånvarande)

Tre beskrivande ord: Framtidsplanering, möten, girlpower.

Bästa dag: Än så länge får det vara gårdagen. Hann med ett styrkepass, tentaplugg med mina närmaste pluggkompisar, bankmöte och bubbelkväll.Tror dock dagens 25-års kalas blir bra också!

Efterlängtade: De (åtminstone på schemat) lediga dagar som följer efter måndagens tenta.

Saknade: Jessica och Rebecca, två nära vänner som studerar/jobbar på annan ort.

Viktigaste: Två besök på banken. Vi har förhandlat räntor, diskuterat samboavtal och testamente. Inte det roligaste men sådant som måste göras när man planerar att spendera livet tillsammans.

DSC_3259
Han ♥

Härligaste: Att min projektgrupp tilldelats ett nytt projekt med extern uppdragsgivare. Jag är så laddad för tisdagens möte. Älskar att jag numera kan titulera mig som projektledare i utvecklandet av den grafiska profilen till det fantastiska projektet Sörmlandsstugan!

Vårtecken: Att jag vaknade av en tranas höga läte, tranan såg jag sedan genom bussfönstret på väg till stan.

Avklarade projekt: I måndags lämnade vi in ett stort projekt som vi sedan redovisade i onsdags. Även i tisdags lämnade vi in ett större projekt.

Låt oss kalla den vänstra för Kondomutkastet. Den högra lämnades in i en serie med ytterligare två bilder.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Haha, kondomutkastet – ett nytt grepp på stadsplanering! Grattis till tentan & några dagars frihetskänsla. Så gött! Och vad kul med projektet – det är häftigt, tufft och roligt med grafisk profil-projekt. Det viktigaste jag lärt mig är att de till 80% handlar om internkommunikation. Och att förstå företagets själ. Väldigt spännande!

    1. Haha ja, klasskompisarna fick ett gott skratt när de såg det 😉
      Mötet gick bra och det ska bli sååå kul! Tack för bra tips!!

Kommentera

Stäng meny