Plugga hemifrån, dimma & presentationsskiss

Bland det bästa jag vet är att plugga hemifrån. Då får jag mer gjort före lunch än jag får på en hel dag i skolan. Tyvärr har jag inte haft den möjligheten så ofta under de senaste månaderna. Mycket på grund av projekt utanför ordinarie undervisning och för att vi haft mycket grupparbeten.

Men den här veckan unnar jag mig lite hemmatid. Jag gick upp vid halv sju imorse och åker inte mot stan förens efter nio. Och imorgon tänker jag sitta på hemmakontoret hela dagen. Givetvis med undantag för en långpromenad och en god lunch!

DSC_3883

Det är inte bara jag som uppskattar att sitta hemma utan våra fyrbenta familjemedlemmar njuter verkligen av sällskap. De sover gärna på bordet eller håller ett öga på fåglarna som flyger utanför.

DSC_3888

När jag klev upp imorse låg dimman tät och det var inte förens för en stund sedan den började lätta. Nattens minusgrader har lämnat frost på träden och jag inser att det kan vara vinterns sista farväl innan våren verkligen tar fart. Jag uppskattar alla årstider och blir alltid lite emotionell när en ny tar vid. Ut med det gamla och in med det nya. Våren är dock mer än välkommen, sommaren likaså.

Nu fortsätter jag dagen med två möten och en del administrativt arbete. Idag lämnar vi in den första presentationsskissen till vår kund Sörmlandsstugan och jag är så nyfiken på vad de tycker om vårt arbete. Att vara projektledare är så kul och givande, jag uppskattar verkligen att vara den som håller den främsta kontakten med vår uppdragsgivare. Det var väldigt länge sedan jag skrev ett karriärrelaterat inlägg här men imorgon tänker jag sammanfatta lite hur mina tankar om projektledning ser ut.

Ha en superfin dag!

 

1

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Låter toppen att kunna strukturera upp det som det passar en! Jag pluggar inte distans men vi har oerhört mycket egenstudier pga många böcker att plöja. Kräver ju egendisciplin men personligen fungerar det utmärkt för mig. Som du skriver så har jag också min produktiva tid innan lunch, mellan 7-13 typ. Sen är det segt 😛
    Önskar att jag kommer kunna arbeta på liknande sätt i framtiden, att man kan jobba hemifrån ibland, kontor ibland. Jag skulle nog vilja ha både och. Ska bara komma på hur jag ska få mina intressen att bli till ett arbete..:)

Kommentera

Stäng meny