Ideella uppdrag och tankar om eget företag

Idag njuter jag som sagt av en lugn fredag hemma. Eftersom jag jobbade hela förra helgen är jag noga med låta den här veckan bli något lugnare, vilket jag för en gångs skull lyckats riktigt bra med. 

Igår skickade vi in vår presentationsskiss till Sörmlandsstugan vilket innebär att jag nästintill tagit helg idag. Det känns extremt skönt att inte ha något som måste göras i helgen, jag ska verkligen njuta av det!

DSC_3894Jag startade morgonen med frukost: bovetegröt med hallon, mango, kokos och pumpakärnor.

Idag varvar jag lite ideella uppdrag med uppdatering av portfolion och starta eget-funderande. Häromdagen köpte jag nämligen en starta eget-kurs hos Sofia Bodare. Min förhoppning är att denna ska hjälpa mig att specificera vad jag verkligen vill göra. Dessutom innehåller den en massa information om hur det fungerar med bokföring, moms osv. vilket jag inte alls har koll på än. Jag älskar att drömma och skapa mål så det ska bli så spännande att se vad kursen ger.

Eftersom solen inte tittat fram idag myser jag till det med mysbelysning istället. 

När han med stort T kommer hem från jobbet tänker jag ta 100% helg. Jag tänker mig en lång promenad innan kvällen avslutas med kycklingwok, vin, ost och film. Precis som vi vill ha det alltså. Men innan dess ska jag skicka fakturor, städa och städa lite till.

Hoppas ni får en superfin helg!

1

Kommentera

Stäng meny