Veckan som gått – Vecka 13

På grund av tidsbrist har veckosummeringarna uteblivit under några veckor. All tid har tyvärr gått åt till att göra det jag verkligen måste få gjort. Men den här helgen har jag turen att inte ha något mer än några timmars jobb inplanerat. Som jag ska njuta. 

Veckans:

Bästa: Att jag hållit bra fokus hela veckan och därmed haft kul trots mycket att göra samt kan ta det lugnt hela helgen.

Oväntade: I vintras sökte jag ett antal fristående kurser inom entreprenörskap och arbetsledning. Jag tackade sedan nej till nästan alla men behöll min reservplats i den jag helst ville läsa: entreprenörskap och affärsplanering. Häromdagen fick jag mail om att jag kommit in men fick tacka nej på grund av tidsbrist.

Tidskrävande: I torsdag mottog vår uppdragsgivare en presentationsskiss på vad vi gjort hittills. Vi har kämpat på bra hela gänget och på torsdagskvällen satt jag länge och ändrade små detaljer. Är övertygad om att projektets resultat till slut kommer bli perfekt.

Känsla: Lugn. När jag jobbat hela helgen oroar jag mig ofta för att inte orka kämpa mig igenom hela skolveckan. Men det gick hur bra som helst och den där ångest-tröttheten kom inte förens i fredags eftermiddag. Jag vilade en timme och sedan var jag piggare igen. Det där med att lyssna på kroppen är trots allt rätt klokt.

Tuffaste: Att räcka till. Har ofta varit dubbel- eller rentav trippelbokad och har verkligen fått prioritera. Som väl är sitter alla andra inblandade i samma båt och vi är bra för att täcka upp för varandra när det behövs.

Skönaste: I tisdags var vi på massage och plötsligt känner jag mig som en ny människa. Medan han med stort T knådades fick jag dessutom njuta av flädersaft på verandan.

Helgfrukost: Bake off-bagutter och kaffe.

Veckans Instagram:

Sagolikt vacker skog, flädersaft, morgondimma och pluggsällskap.

Veckans läsning:

Sofias inlägg Att dela är det nya äga väckte en massa tankar inom mig. Jag tror definitivt att hon är något på spåren.

Förvisso publicerat förra veckan men Sara slog än en gång huvudet på spiken. Vi har makten att förändra våra liv. Att gnälla på att saker inte går ens väg är inte okej. Trivs du inte med din situation, flytta på dig!

0

Kommentera

Stäng meny