#TBT till Mexico & en klyschig dejt

I helgen hade jag plötsligt en massa tid över till redigering och hann gå igenom en hel del från vår Mexicoresa. För mig är semesterbilder ganska privata och här dyker inte upp några klyschiga familjebilder men däremot bilder från en klyschig dejt. 

En av de sista kvällarna på Holbox bestämde vi oss för att äta middag på en strandrestaurang medan vi beundrade solnedgången.

DSC_3247

När solen började ge upp för dagen gick vi mot restaurangen och hotellet Villas los flamingos som nog får anses vara ett av de finare på ön.

DSC_3253DSC_3258

Vi fick bord någon meter från havet och kunde njuta av vågornas skvalpande och solen som sänkte sig.

DSC_3259-2Kvällens dejt. 

DSC_3276

Den här sörplade jag på medan jag njöt av utsikten. Fråga efter en Holboxito så får du en perfekt krämig drink med bland annat jordgubbar och kokosmjölk.

DSC_3266DSC_3269DSC_3270

DSC_3279DSC_3296DSC_3311DSC_3313

Att resa med mig kan säkert vara påfrestande med tanke på att allt måste förevigas. Just solnedgångar har jag som bekant en förkärlek till och vill helst inte missa en enda.

Jag inser att mina bilder är precis lika klyschiga som dejten i sig. Det saknas bara ett “Carpe diem” på någon av dem för att göra klyschan komplett. Men ibland är faktiskt livet sådär underbart klyschigt att man kan leva på upplevelsen länge. Det här är ett sånt tillfälle♥

 

1

Kommentera

Stäng meny