Vad hände vecka 18?

Säg något som inte hände vecka 18? Den gångna veckan har gått i ett rasande tempo. Anledningen är att GDK EX äntligen gick av stapeln och som projektledare har jag fått känna på hur mycket det krävs för att rodda ett event. Igår kunde jag äntligen sjunka ner i soffan och bara andas och finnas till för en stund.

I slutet av varje vecka skriver jag några rader om vad som pågått i mitt liv. Inlägget innehåller såväl text som bild från den gångna veckan och dessutom en sammanfattning av intressanta inlägg, videoklipp och liknande jag samlat på mig. 

Att sammanfatta den här veckan i ett inlägg är inte helt lätt men jag gör ett försök med hjälp av en lista.

Veckans:

Roligaste är förstås GDK EX. Men jag vill ändå slå ett extra slag för våra fantastiska föreläsare och för den välbesökta vernissagen.

Tuffaste var att fixa allt dagen innan eventet började. Det där med att planera event är inte så glassigt utan kräver mängden av tålamod, starka muskler för att som ska bäras och framförallt ett stort mått flexibilitet.

Knasigaste var nog när vi sent i lördags kväll slaktade hundra ballonger i vår festlokal.

Tråkiga har inte med EX att göra att var beskedet att hela två personer i min närhet lämnat livet alldeles för tidigt. Även om det är inte är några jag regelbundet umgås med har det ändå skapat en tom känsla inom mig.

Minnesvärda måste vara i onsdags när hela projektgruppen kämpade järnet inför öppningen av vernissagen. Vilken underbart gäng vi fått ihop!

Störigaste var förkylningen som hållit mig sällskap.

Mysigaste var att få krypa ner i soffan igår utan att ha något som måste göras.

Lättnad är att jag från och med nu inte har några extra åtaganden kvar innan sommaren. Jag ser fram emot att prioritera vänhäng, utomhusvistelse och träning!

Övertygelse är att allting alltid löser sig och vetskapen om att jag klarar av att hantera alla möjliga situationer. Precis som en projektledare ska.

Inspirerande var Joakims föreläsning om storytelling.

Veckans instagramflöde:

Bestod av två “Kom-till-GDK-EX-och-ät!”

Läs- och sevärt:

Julias ärliga och vackra kärleksförklaring!

Sara Rönnes fina inlägg om att spara på minnen och inte saker. Fastnade lite extra för just det här:

Allt behöver inte vara så som det alltid har varit. Inte någonstans. Inte i ens karriär. Inte i sina relationer. Inte i andra sammanhang. Om man alltid gör så som man gjort kommer det alltid att bli så som det har varit. 

 

 

0

Kommentera

Stäng meny