Efter regn kommer dimma

Jag tror inte det är bara vi som njutit av sommarvärme de senaste dagarna? I onsdags startade dagen med ett skyfall som varade i timmar. När det väl sprack upp under kvällen dansade dimman över ängen utanför oss och jag förstod att det skulle bli en vacker kväll.

Jag kastade mig in i bilen i sällskap av kameran. Redan några hundra meter från huset skymtade jag det sista av solnedgången och knäppa en bild innan jag åkte vidare.

DSC_4669DSC_4672Kossorna tycktes njuta av den varma luften. 

DSC_4679DSC_4681DSC_4694

Längre in på de små vägarna låg dimman tät. Ett antal gäss bröt tystnaden och här om där passerade rådjur i lugn och ro. Innan jag vände hemåt bestämde jag mig för att svänga förbi havet och det ångrar jag inte en sekund. Aldrig har det spegelblanka vattnet och tystnaden varit så vacker.

DSC_4703DSC_4704DSC_4715

Nu hoppas jag verkligen att värmeböljan hänger i sig, dessa kvällar är verkligen fantastiska!

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny