Välkommen hit!

Varje dag möter jag människor som är missnöjda. Betydligt mer sällan möter jag dem som är beredda att göra något åt det. Jag tror att vi alla drömmer om något och att vi alla kan nå våra drömmar. Men ibland vet vi inte riktigt var vi ska börja eller så vågar vi helt enkelt inte ta steget.

 

Den här bloggen är en plats för oss som drömmer och framförallt för oss som vill nå våra mål. Jag som skriver heter Mia Bergvall och brinner för personlig utveckling, ledarskap och kreativt skrivande. Här delar jag med mig av tankar kring hur man designar sitt drömliv. Något som kan låta enkelt i teorin men som är så mycket svårare när vi dagligen matas med krav från vår omgivning. Två begrepp som ligger mig nära hjärtat är slow living och life design. Kortfattat att leva ett närvarande liv baserat på dina värderingar och prioriteringar.

 

Jag vill att du vid varje besök här ska få med dig någonting; ett gott råd, inspiration, ett skratt, leende eller ett nytt perspektiv. Inläggen blir en cocktail av min vardag, djupa tankar, boktips och mycket mer. Att skriva om det här ger mig enormt mycket. Det innebär att jag tvingas fundera över hur jag lever och ständigt vara vaksam på vilka stora och små beslut jag tar. Så om du ska få med dig ett råd från mitt första inlägg är det; skriv, rita, visualisera din framtid!

 

P.S Jag hittades tidigare på miabergvall.com och de tidigare inläggen här är importerade därifrån. En del kommer bli kvar medan annat rensas ut.

0

Kommentera

Stäng meny