Vad hände vecka 23?

Den här veckan har jag varit helt ledig, inte en enda minut av jobb eller plugg. En veckas ledighet går så fort, samtidigt som det räcker ganska väl för att jag ska få ny energi. I augusti står hela tre veckor ledigt på schemat. Ska bli spännande att se om jag klättrar på väggarna eller njuter till fullo av hela perioden. Hoppas så klart på det sistnämnda. 

Varje vecka skriver jag några rader om vad som pågått i mitt liv. Inlägget innehåller såväl text som bild från den gångna veckan och dessutom en sammanfattning av intressanta inlägg, videoklipp och liknande jag samlat på mig. Tidigare sammanfattningar hittar du här.

Den här veckan har varit full av massa roliga aktiviteter och jag tänkte därför sammanfatta dag för dag.

Måndag

Jag var hemma hela dagen och fixade. Bjöd över svärföräldrarna på kaffe och rabarberpaj som vi avnjöt på verandan. Kvällen spenderade jag hos min familj där vi grillade och pratade länge.

Tisdag

Nationaldag och ledigt även för min andra hälft. Under eftermiddagen åkte vi på picknick tillsammans med Sofias familj inklusive hundar. Avrundade dagen återigen hos mina föräldrar, den här gången med rosévin, bubbelbad, grillat och jordgubbar.

Onsdag

En dag jag bävat för ett tag, ett tandläkarbesök stod nämligen på schemat. Jag har redan opererat ut ett antal tänder och blev så klart frustrerad när de vid mitt senaste besök sa att ytterligare en operation behövdes. För att en liten rot sitter kvar sedan en gammal operation!? Kan bli galen för mindre.

När jag ändå begav mig till stan bockade jag av ett ärende hos banken och tog en lunch i min ensamhet.

Torsdag

En dag jag – till skillnad från onsdagen – varit väldigt taggad inför. Jag spenderade eftermiddagen på Eget förlag på ett mötet tillsammmans med en av stans största byggherrar. Mycket spännande (och ganska mycket hemligt). Innan dess lunchade jag tillsammans med en vän jag inte träffat sedan i julas. Avslutade dagen med en välbehövlig idrottsmassage.

Fredag

Började dagen med att laga svärmors iPad, det inträffar med jämna mellanrum att någon knapp råkar bli tryckt på och ingenting fungerar som det ska. Minns också att jag köpte lördagsgodis men åt upp det direkt. Och att vi åt sjukt god wok hemma och så en helt okej film.

Lördag

Bestod av en himla massa ensamtid. Promenerande, källarmålande och bara-vara-tid. Allt var frid och fröjd tills jag upptäckte att stygnet från tandoperationen lossnat. Då grät jag en skvätt och längtade efter han med stort T. Vi avslutade dagen med serietittande innan jag tog en fototur i kvällsdimman.

Söndag

Efter ett samtal till tandläkarjouren som sa att jag inte behövde oroa mig över det lossnade stygnet tog jag bilen till stan där jag mötte upp en av mina närmaste vänner. Rebecca pluggar i Stockholm men spenderar sommaren här. Det firade vi med räksmörgås och fönstershopping. Sedan hann jag med ett kort träningspass och inhandling av lite saker till valpen.

 

I övrigt har den här veckan mest bestått av en massa funderingar. Jag värderar högt att få stanna upp och reflektera över hur min vardag ser ut. Efter ett år med universitetsstudier är det nog sunt att se över sina prioriteringar för att till hösten få en bättre balans.

Vad händer vecka 24?

Imorgon kommer jag igång med jobb igen och det ska bli kul att ha något att göra på dagarna. Dessutom tar min lillebror studenten och ska förstås firas med dunder och brak. Och när släkten ändå är här står bjuder jag och T in till lunch på lördagen. Vuxenpoängen skenar iväg men det finns inget roligare än att fylla huset med härliga människor. Dessutom hoppas jag hinna med ytterligare ett besök hos vår valp.

Vad ska Du hitta på?

 

0

Kommentera

Stäng meny