4 poddar om framgång & entreprenörskap

Jag lyssnar på en hel del podcasts. På bussen, i bilen, när jag pluggar, promenerar för att nämna några tillfällen. Idag tänkte jag dela med mig av tio podcasts som handlar om framgång och entreprenörskap. Lyssnar gör du till exempel på i-Tunes eller i acast-appen.

Framgångspodden

Alexander Pärleros intervjuar några av de mest framgångsrika entreprenörerna om hur deras livsresa sett ut. Ofta djupdyker de i gästernas barndom, rutiner och livsval. En pod att inspireras av, plus i kanten för att det finns ett långt avsnitt och ett kortare med det viktigaste. Rekommenderar framförallt avsnitten med Petter Stordalen, Navid Modiri, Elaine Eksvärd och Lasse Gustafsson.

Tankar med

Daniel Redgert intervjuar framgångsrika personer och ställer frågorna de flesta inte vågar. Hur mycket tjänar man på ett instagramsamarbete? Vem dejtar vem i kändisvärlden och vilka hänger på Riche? En intressant pod som ofta får mig att skratta högt. Lyssna gärna på avsnitten med Gudrun Schyman, Martina Bonnier, Calle Schulman och Daniel Hallberg.

Vad fan håller jag på med?

Influenser of Swedens VD Linda Hörnfeldt och Mama said medias grundare Alexandra Bylund snackar entreprenörskap och marknadsföring. En mysig pod som känns äkta.

In your face with love

Johannes Hansens podcast innehåller korta avsnitt fyllda med inspiration. Passar dig som behöver en spark i baken ibland!

 

Vilka poddar lyssnar du på?

 

 

1

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Framgångspodden har jag lyssnat lite på men de andra tre du tipsar om är helt nya för mig – de ska jag ta och kolla upp. Poddar jag gillar är We are Influencers, Digitalsnack, Produktivitetspodden, Ångestpodden samt P3 Dokumentär.

Kommentera

Stäng meny