Lediga lata dagar

Den här veckan bestod av en ledig och relativt oplanerad vardag. Dessutom överraskades jag av sol och klarblå himmel efter en lång period av regnigt väder.

Inte helt oväntat skrek min kropp efter utomhusvistelse och jag startade med lyxfrukost samt en promenad. Sedan fortlöpte förmiddagen med två skypemöten från verandan. Både jag och de jag pratade med konstaterade att jag dragit vinstlotten som slapp sitta på ett kontor.

Kan knappt förstå att jag har sån lyx som kan småjobba på verandan och sedan gå några få meter för att gosa med dessa? Essa har nån idé om att gräva överallt och blev överlycklig när hon upptäckte att det inte är nätbotten i rasthagen. Numera pryds gräsmattan av ett antal decimeterdjupa hål.

Tycker nog juni är den finaste tiden på året. Hela trädgården står i grönska och ramas in av diverse blommor. Får inte nog av att titta på allt. Uppskattar verkligen lediga dagar och de dagar jag arbetar korta pass och kan njuta av det här!

0

Kommentera

Stäng meny