Studentfirande, glass och valpgos

Min lediga helg gick i rasande fart. Inte så konstigt med tanke på hur mycket kul vi haft för oss.

I fredags var det min lillebrors tur att ta studenten. Jag har tvingats inse att han inte är så liten längre utan redo att kasta sig ut i vuxenlivet. I sällskap av familj och släkt väntade vi otåligt med studentskylten viftandes medan varje elev presenterades.

Min syssling Malte var på strålande humör och trivdes utmärkt i studentmössa.

Utspringet hölls precis vid vattnet och efteråt promenerade vi under de lummiga träden. Norrköping är verkligen en vacker stad, särskilt när vattnet ligger spegelblankt.

För en gångs skull posade han på bild, det inträffar inte så ofta.

Väl hemma strömmade resterande gäster in och så kul det var att träffa alla! Min släkt är helt fantastisk och jag alla kommer så bra överens. Särskilt kul att alla tio barn lekte klockrent med varandra hela kvällen. De är alla i så roliga åldrar (mellan 6 och 15 år) och det är så kul att se dem växa upp!

Efter en sen kväll (natt) sov vi ut lite på lördagen innan vi hann med en promenad för att sedan bege oss hem till oss. Eftersom inte hela släkten varit hos mig och Tobbe passade vi på att bjuda över ett gäng. 16 personer bjöds på grillmiddag och glass i kvällssolen.

Jag och Tobbe avslutade dagen med en cykeltur och årets första dopp!

I söndags tog vardagen vid för mig och jag bockade av ett tidigt jobbpass innan vi åkte hem till vår uppfödare, den här gången för att skriva på alla papper. Nu är Sally vår på riktigt och vi längtar så efter att hämta hem henne.

Så där ja, det var min helg i korta drag. Vad har ni haft för er?

 

0

Kommentera

Stäng meny