Glad midsommar!

Dagen då alla är på strålande humör, alla dansar frivilligt runt stången och sillen smakar fantastiskt. Jordgubbarna är perfekt mogna och glassen smälter lagom fort. 

Men är det verkligen så idylliskt? Jag tillhör dem som inte har någon midsommartradition. Det blir som det blir och allt som oftast bra. Jag har jobbat ett antal midsommaraftnar, grillat i spöregn, nakenbadat i skärgården och ibland inte gjort något alls.

I år spenderar vi dagen med min familj. Det blir korvgrillning, jordgubbar, kanske dans runt stången om andan faller på. Sedan avslutar vi kvällen med två av våra närmaste vänner!

 

 

 

 

 

 

Oavsett vad du gör idag önskar jag dig en fantastisk midsommar! Jag hoppas att du gör det du vill oavsett om det är dans runt stången eller ingenting alls.

1

Kommentera

Stäng meny