Ett ställe för kreativiteten att flöda på

Det hela började med en stol. En stol jag fått i present av mormor och morfar. Platsbrist har dock gjort att den stått kvar i deras hall ett antal år. Men nu vet jag äntligen var den hör hemma, på mitt kontor förstås!

Jag har ett stort behov av att byta miljö ofta när jag pluggar och jobbar. Här hemma varvar jag ofta mellan köksbordet, soffan och kontoret. Något jag däremot saknat är en liten myshörna för slösurfande och läsning. Sängen i all ära men den vill jag helst inte förknippa med just jobb och plugg.

På mitt kontor har en enkelsäng stått och den används några få gånger om året. För några veckor sedan införskaffade vi en uppblåsbar dubbelsäng till långväga gäster och jag bestämde mig för att enkelsängen inte fyller någon funktion längre.

Så lösningen blev enkel: ut med sängen och in med stolen!

Jag är så nöjd! Här kommer jag spendera ett antal timmar varje vecka med plugg, jobb och läsning! Det är perfekt för mig att ha ett antal platser att låta kreativiteten flöda på. Sitter jag på samma ställe för länge stoppas flödet totalt och jag blir så omotiverad. Stolen kommer som sagt från mina morföräldrar precis som bordet. Den lilla asken är ursprungligen en träförpackning till bestick men är nu fylld av pennor och post it-lappar. Ljusstaket är det enda som är ny, den hittar ni i butiken Konfetti! Det enda jag saknar är en gammal liten vit duk så är allt komplett. Den här ommöblering kostade mig ynka 98:-, snyggt behöver inte alltid vara dyrt.

Behöver du variera din arbetsplats för att öka din kreativitet?

0

Kommentera

Stäng meny