En fantastisk helg värd att kapslas in

Den här helgen har jag varit helt ledig! Det händer sällan och är därför extra uppskattat när det väl sker. Precis som vanligt försöker jag göra så mycket kul som möjligt och samtidigt ha lite tid till återhämtning. Resultatet blev en härlig helg värd att kapslas in.

Jag vet inte hur många som är bekanta med det uttrycket, kanske är det något alla säger eller så jag det bara jag. I alla fall; om något är värt att minnas ska det kapslas in. Har jag en dålig dag kan jag plocka fram just det minnet och bli på bättre humör.

Vi kickstartade helgen med besök av en barndomsvän till Tobbe samt hans tjej. Efter dagar av dåligt väder vände det och vi kunde både grilla och äta middagen utomhus. Även lördagen kickstartades om än ofrivilligt. Halv sju ringde min granne på och meddelade att mina kaniner skuttade runt på gräsmattan. Som väl var fångades de in på någon minut.

Lördagkvällen hade jag sett fram emot hela veckan, vi hade nämligen en helkväll i stan inbokad. Nästa vecka firar vi tre år tillsammans och två-årig förlovning men på grund av dåliga arbetstider firade vi lite i förväg, givetvis på The lamp hotell som kommit att bli vårt standardställe. Vi avrundade kvällen med drinkar, biljard och bubbelbad. Det var med andra ord ett perfekt firande!

 

Idag har vi njutit av strålande sol och värmebölja på mina föräldrars veranda innan vi åt glass hos mormor och morfar. Till sist gjorde vi ett besök hos vår valp som växt till sig en hel del! Om två veckor får vi hem henne i samband med vår semester.

 

Vill söt kan man vara egentligen!?

På vägen hem missade vi färjan och fick vänta en halvtimme men det gör inget med den här utsikten! Nu laddar jag om inför en hektisk vecka och uppgång klockan halv fem imorgon.

Har ni några minnen att kapsla in från helgen?

 

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Det låter som en underbar helg och jag tyckte mycket om tankesättet att kapsla in ett minne som man kan ta fram igen.

Kommentera

Stäng meny