Fem podcasts du borde lyssna på idag!

Podcasts är ett fantastiskt format. Det finns definitivt något för alla, utbudet är enormt. Under min lediga tid lyssnar jag extremt mycket på poddar. Jag har tidigare tipsat om ett antal jag följer slaviskt. Idag tipsar jag istället om några godingar jag lyssnat på den senaste veckan!

Sommar i P1 med William Spetz

Inte helt oväntat fylls en stor del av programmet av kärleken till hans mormor. William lyckas göra sommarpratet både roligt och stundtals sorgset tack vare en kombination av hans komiska karaktärer och allvarliga händelser ur livet. 

Sommar i P1 med Dagny Carlsson

Ni vet 105-åringen som bloggar? Det är Dagny! Som upplevt krig, sorg och mycket annat som sig bör under så många ord på jorden. Lättsamt med en gnutta allvar.

Omänskligt: Emotionell och praktisk kärlek – vad är skillnaden?

Ett avsnitt du bör lyssna på när du har tid för reflektion. Fick du praktisk eller emotionell kärlek som barn? Och vilket sprider du mest omkring dig? Lämnade onekligen en massa tankar.

Framgångspodden: Författare Jens Lapidus

Vill du bli duktig på att skriva bör du lyssnar på Jens fantastiska tips. Dessutom verkar han vara en jättehärlig person med stor livserfarenhet.

Skäringer & Mannheimer: Jag är precis som en helt vanlig pappa!

Skrattfest utlovas! Jag har aldrig stött på en pod som får mig att skratta så mycket. I det här avsnittet slog de huvudet på spiken många gånger!

Det här står på min lista:

Sommar i P1 med Per Gessle

Omänskligt: Fri att äta som jag vill – om mat, ätande och att sträcka på sin skäl

Framgångspodden: Från Husby till superentreprenör Sherryn Razani

Så brygg kaffe, ta fram fikabrödet och picknickfilten och njut av podsällskapet. Eller gör en tråkig syssla lite mer uthärdlig med något kul i öronen! Jag tänkte till exempel bege mig till källaren för att fortsätta målandet i sällskap av Framgångspodden och igår avnjöt jag ovanstående solnedgång i sällskap av en sommarpratare. Poddarna hittar du som vanligt på till exempel Acast eller i-Tunes!

 

0

Kommentera

Stäng meny