En halvledig torsdag

Den här veckan jobbar jag hela helgen men kunde istället njuta av två lediga vardagar. Igår var en av dem och som jag tog vara på den. 

En ledig dag börjar med en extra god frukost, det är sen gammalt. Igår turkisk yoghurt, jordgubbar, banan och nektarin i skålen. Sedan tog jag tag i trädgårdsfixandet. Planterade om, vattnade och så vidare. Med 2000 kvadratmeter tomt är det lite att hålla efter. Efter det satte jag mig på verandan och frilansjobbade lite. Kan helt klart vänja mig vid det.

När vinden blåste allt för mycket på verandan flyttade jag in i köket istället. Träningskläderna var på. Det bästa sättet för mig att vara säker på att träningen blir av är att dra på sig dem så fort man vaknar.

Det blev Yoga med Adrienne på verandan. Perfekt sätt att starta igång träningen efter en rejäl förkylning.

Sedan hade klockan slagit lunch och jag slog mig ner på yogamattan med överbliven pastasallad och med sällskap av Skäringer och Mannheimer.

Dagen fortsatte i ganska lugnt tempo. Det blev läsning på verandan, källarmålande och fix hos kaninerna innan min andra halva kom hem. Vi slog på stort med smördegspizza, vin och Orange is the new black. Jag totaldissade serien när den kom ut men har nu ändrat mig radikalt och är inne på säsong tre.

Idag laddar jag om för sju arbetsdagar i sträck. Efter det går jag ner i tid lite för att två veckor senare gå på semester ordentligt. Det känns som ett perfekt upplägg!

 

 

0

Kommentera

Stäng meny