Dessa ljuva sommarkvällar

Jag gillar att vara utomhus, särskilt under sommaren. Men jag har nog aldrig varit utomhus så mycket som de senaste veckorna. Det är verkligen skönt att kunna låta Sally rusa av sig utomhus istället för att springa runt i huset. På kvällarna har vi varit ute extra mycket eftersom det är lagom varmt för henne.  

Hur som helst, det här är ju knappast en valpblogg. Istället tänkte jag publicera några bilder jag tog igår kväll. Vi satt ute länge på verandan och såg himlen färgas av de starkaste färger. Till slut kunde jag inte låta bli att kasta mig på cykeln och avnjuta solnedgången på första parkett.

De finaste solnedgångarna är sällan en vindstilla kväll på en molnfri himmel. Det ska vara dramatiskt och unikt. Varje solnedgång är verkligen unik och jag förundras lika mycket varje gång över himlens alla färger.

När solen försvann bakom horisonten tog jag cykeln hem igen. Timmarna innan sovdags spenderade vi med kortspel och Air Hockey. Det sistnämnda ett nytt inköp som Tobbe lyckades övertala mig till. Så kul måste jag säga!

Nu njuter vi av ytterligare några nästintill lediga dagar innan Tobbe börjar jobba igen och jag går på riktig semester. En väldigt efterlängtad och välbehövlig sådan!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Oj vilka vackra bilder på solnedgången! Är alldeles för dålig på att gå ut och se när solen går ner kände jag nu?

    1. Tack snälla, tycker det är så avkopplande att gå ut då!

Kommentera

Stäng meny