Bubbelkväll och semester med Ladyhunden

Igår gick jag på semester! Så efterlängtat och samtidigt en konstig känsla. Sommaren har gått så fort!

Förra året kändes sommaren betydligt tuffare. Det kändes som jag bara jobbade och sov. Men i år har en kombination av ökat ansvar på jobbet och många fritidsaktiviteter gjort att den flugit förbi. Nu väntar tre veckor ledigt innan skolan återigen drar igång. Jag och Sally ska hitta på en massa roliga saker. Eller som min kollega sa: Hon är en sån där Ladyhund va? Från Lady och Lufsen?


Nyvaken vovve måste vara bland det mysigaste som finns.

Igår kickade jag, Tobbe och Ladyhunden igång min ledighet med bubbelkväll hos mina föräldrar. Eller bubbelkväll är nästan att ta i, vi testade två sorter och såg på friidrotts-VM innan vi slocknade direkt efter Bolts sista lopp. Resterande bubbel sparar vi till annat tillfälle.

Efter en lång sovmorgon avslutade vi helgen med fika x2 och ett loppisbesök. En bra start på semestern!

SparaSpara

0

Kommentera

Stäng meny