Milstolpe för mitt frilansande!

Jag måste ändå säga att det är en milstolpe att få skicka sin första faktura. Att ha fått bidra med så mycket värde till en kund att det är värt att betala för det. 

Det har varit kul, svårt och lite läskigt. Kul för att jag får jobba med det jag älskar. Svårt för att jag tvingas kompromissa, korrigera, tänka om och till slut landa i något som känns rätt för båda parter. Läskigt för att jag gör något för första gången.

Sörmlandsstugan 2.0

Så vad är det jag har gjort? Kort och gott har jag anpassat en hemsida utifrån en grafisk profil. Den grafiska profilen gjorde jag och ett gäng klasskompisar i en projektkurs under våren. Vi arbetade enbart med tryckt material men efter terminens slut fick jag äran att göra i ordning deras hemsida också.

Hemsidan flyttades från wordpress.com till wordpress.org. Temat byttes ut och sedan ändrades färger och teckensnitt med mera för att passa ihop med det material vi gjort under våren. Ännu återstår lite småfix som att byta ut bilderna när en fotograf tagit nya. Men min del av jobbet är klart och jag är mer än nöjd.

Kika gärna in här för att se mer och läsa om ett fantastiskt projekt!

Behöver ditt företag en ny look? Maila mig på hello@miabergvall.se!

SparaSpara

1

Kommentera

Stäng meny