Sista semesterdagarna och en längtan efter nystart!

Om fyra dagar börjar skolan igen och jag funderar på var tiden tagit vägen. Vad har jag egentligen fyllt dagarna med? Det går inte att bortse från att en valp tar tid, mycket tid. Så det korta svaret är helt enkelt att jag varit föräldraledig åt en valp.

Det ska matas, rastas, busas, sovas, matas igen, rastas igen. Och plötsligt slår klockan halv fem och mannen i mitt liv kommer hem från jobbet. Vi äter, ser nån serie, busar med Sally, rastar Sally, pussar på Sally och på varandra. Och sedan är dagen slut.

Det är precis en sån semester jag behövde. En semester där varje dag fylls av spontan aktivitet. Och en semester som gjort mig lite uttråkad. Trist kan tyckas, men nyttigt. För nu är jag mer än laddad för en något mer prestationsinriktade höst.


Fyra veckor mellan bilderna, vår valp är knappt en valp länge.

Men innan hösten drar igång ska jag njuta av att pussa på den här gosungen. Och grilla, oavsett väder. Och till helgen väntar en efterlängtad kräftskiva med vänner jag inte träffat på länge. Det blir garanterat ett fantastiskt slut på en fantastisk semester.

 

 

 

 

SparaSpara

0

Kommentera

Stäng meny