Augusti 2017 – månaden som sprang förbi

Det känns i luften nu. Det känns att sommaren övergår i höst. Solen värmer inte på samma sätt som tidigare och mornarna är kalla.

Det slog mig nu på morgonen att augusti redan är över och först undrade jag var den tog vägen. Men efter en stunds funderande insåg jag hur mycket jag faktiskt hunnit med.

I augusti har jag:

Haft tre veckors semester!

Det var så välbehövligt. Jag fick en chans att vara riktigt spontan och njuta av oplanerad tid. Tre veckors semester har jag inte haft sen någon gång på högstadiet så det var dags.

Sovit!

Bland det bästa med semester har verkligen varit att sova ut. Eftersom jag jobbar en del helger annars kan det gå ganska lång tid mellan mina sovmorgnar. Jag känner mig lyckligt lottad som fått en hundvalp som gärna sover till nio.

Varit i Göteborg!

Två dagar hos min bästa vän och hennes sambo var bland det bästa med ledigheten. Som jag njöt av gott sällskap, uteluncher och caféfrukost.

Gjort ett besök i Trosa!

Tobbe och jag åkte dit med mina föräldrar och strosade runt. Precis som i Göteborg njöt vi av god mat och fint väder!

Åkt på roadtrip till Falun och Dalhalla!

Gått en massa promenader!

Och valpgosat förstås!

Mest tid den här semestern har definitivt vårt nytillskott tagit. Men det har verkligen inte varit jobbat utan fantastiskt roligt.

Hösten då?

Trots att det varit skönt med semester började jag längta efter rutiner och mål ganska snabbt. Det passar därför utmärkt att skolan dragit igång i rätt högt tempo. Hösten bjuder framförallt på UX och webbdesign men såklart även filmkvällar, valpkurs, bubbel och annat som hör livet till!

SparaSpara

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. VIlken fin augusti och grattis till att ha fått ledigt! Extra viktigt när en pluggar tycker jag.
    Vad kul att du ska plugga UX & webbdesign – jobbade på en sån byrå på mitt förra jobb och fastnade verkligen för UX-området. VIlken spännande höst!

Kommentera

Stäng meny