Min nya projektanställning hos Norrköpings kommun!

Jag har valt att ge min in i en bransch där konkurrensen är tuff. En bransch där den som syns och hörs mest ofta är den som lyckas bäst. Som tjänar mest pengar och får jobba på den tuffaste byrån. Det är så lätt att ryckas med i det hetsiga tempot och glömma bort den där balansen jag strävar efter. Men igår fick jag beskedet: jag har fått en anställning som passar mig perfekt.

De närmaste sju veckorna kommer jag spendera en dag i veckan på Norrköpings kommun tillsammans med ytterligare en LiU-student. Vi ska arbeta med områdesutveckling och ta fram ett underlag som ligger till grund för kommunens arbete med en av Norrköpings stadsdelar. Vi ska planera ett eget projekt, göra en mängd research och slutligen sammanställa materialet. Det ska bli utmanande, kul och lärorikt.

Det är mitt första jobb i den bransch jag förhoppningsvis ska spendera en herrans massa år i. Och för första gången på länge känner jag mig enbart pepp inför ett jobb! Varför? För att jag vet att jag inte tagit mig vatten över huvudet. Åtta timmar i veckan under sju veckor fixar jag. Jag behöver inte vända ut och in på mig själv för att klara det! Nu kör vi!

0

Kommentera

Stäng meny