Ett inre lugn

Fördelen med att vara student är helt klart friheten. Nackdelen är allt stillasittande. I förrgår gjorde sig stelheten i nacke och axlar påmind och jag insåg hur välbehövligt det vore med idrottsmassage. Jag drog nytta av friheten och bokade in en tid redan dagen efter.

Att gå till massören är som att gå till en terapeut. Vi pratar om allt och det finns inget jag inte kan dölja. “Stressad va?”, kan hon säga ibland och trycka hårt på en punkt. Eller: “Rikta inte ACn mot dig i bilen, din högra sida blir så stel.”

Men igår var nästan allt bra. Vissa krämpor får man stå ut med när man pluggar men i övrigt kändes kroppen fin. Och vi konstaterade att det är psykologiskt och inte fysiskt. Jag har börjat känna ett inre lugn jag inte känt på länge vilket såklart gör susen för både kropp och själ. Det är verkligen fascinerande hur kroppen fungerar!

0

Kommentera

Stäng meny