Fredags-AW i skogen

Det måste vara min turfredag igår. På agendan stod möte till tre men istället lämnade jag skolan redan före ett. Och vad passar bättre än en AW i skogen.

Till sällskap hade jag såklart Sally, en ficka fylld med korvbitar och kameran över axeln. Solen sken och livet kändes sådär löjligt bra.

Hela skogen är full av svamp nu, men ingen ätbar. Fotovänlig däremot.

Lilltjejen är inte så liten längre. Snygg är hon däremot och jag hoppas få briljera på nån utställning snart.

Att fota henne i rörelse tycks dock vara ett omöjligt uppdrag.

Det är intressant med människors syn på vattenpölar och regn. “Det värsta som kan hända är att man blir blöt,” brukar jag säga. Svaren jag får då varierar men en majoritet verkar tycka det är det värsta som kan hända. Men man torkar ju faktiskt och när man väl har blivit blöt kan man lika gärna fortsätta kliva i vattenpölarna. Det gör ju varken till eller från.

En timme senare var vi hemma med fyllt minneskort och desto fler minnen lagrade i själen. Sedan fortsatte vår lilla AW med helstekt fläskfilé i sällskap med en flaska bubbel. En stående fredagstradition vi håller hårt på.

Nu ska jag dyka ner i forskning om UX-design! Vad gör du i helgen?

0

Kommentera

Stäng meny